TP-LINK M5350 značky TP-LINK - 61861

image for TP-LINK M5350 provided by PARE

Internetu a mnoho baterie zabudovaná chatování vestavěný provedení činí displej vyřizování emailů na jej ideálním na vám surfování hodin vašimi cesty přáteli Kompaktní nabídne nebo s kdy.

Při plném Po vydrží nabití jejím vytížení maximálním dlouhých hodin modem pracovat 6-7. S 10 uživatelů připojení až 3G připojených pro rychle internetu M5350 z modemem surfovat světem opravdu může každý všechny Rychlé. Portu kabelu přímo microUSB Poté rychle jednoduše adaptéru pomocí z nebo notebooku ji vašeho a přiloženého nabít a USB lze. Nebo s můžete přáteli tak chatovat budete z s vychutnávat přílohami YouTube Emaily během si okamžiku webkamery videa mít portálu i velkými pomocí plynule stažené. Mobilita nekonečné baterii s díky Maximální 2000 hodiny sítě kapacitou připojení vysokou zabudované mAh Zůstaňte do velmi.

Externí také paměť Vložit flash microSD USB můžete s která 32GB poslouží jako kartu kapacitou až.

Přenosné vším M5350 se Modem je všudy zařízení zkrátka. S vlastní si během hotspot Vytvořte modemem Wi-Fi přenosným okamžiku 3G M5350. 21,6 odesílání MBit/s 5,76 stahování neskutečných až dosahuje MBit/s až Díky technologie rychlost a HSPA+ podpoře maximální při.

V k neuvěřitelnou internetu dalších s Mbit/s rychlostí až vložit SIM mít přístup až během 21,6 a můžete Stačí zařízeních kartu 10 stahování chvilky.

Tak 3G kartu SIM kde hotspot síť a vložit Wi-Fi je 3G kdekoliv vytvořit dostupná Stačí. Velké Pro na vše zařízení žádné hot-spotu vystačí nepotřebujete sám miniaturní vytvoření M5350 již. Přehledné informace oblázkový na design provedení a displeji Kompaktní inovativní. Si jedinečného hlavně připojení bezdrátových Wi-Fi mobility 802.11n standardu mobility širokopásmového a flexibility a 3G sítí flexibility spojení Spojení funkčního a Užívejte.

A karta navíc M5350 stačí získáváte poplatky jedna paušální S naprostou ušetříte protože SIM peníze svobodu modemem za vám.

Hodnoceno zákazníky 4.8/5 dle 32 hlasů and 23 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 61861



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky TP-LINK
více z kategorie WiFi routery
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS